Zprávy

Sedmá účast v řadě na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně

Společnost ABI Profils, výrobce technických plastových trubek a profilů, se na začátku října tradičně zúčastní Mezinárodního strojírenského veletrhu MSV v Brně.

MSV je nejvýznamnějším středoevropským strojírenským veletrhem a jedním z nejvýznamnějších průmyslových veletrhů v Evropě vůbec. Mezi vystavovatele patří firmy zabývající se vývojem, výrobou a prodejem obráběcích a tvářecích strojů, strojírenských komponentů, hydrauliky, pneumatiky, průmyslové elektroniky, měřící techniky a regulace. Velký důraz je v posledních letech kladen na technologie a řešení související s digitalizací průmyslu, automatizace a celkově s konceptem průmyslu 4.0. V neposlední řadě jsou na veletrhu hojně zastoupeny společnosti nabízející technologie pro zpracování plastů a výrobci plastových výrobků, mezi nimi i ABI Profils.

ABI Profils je specialistou na extruzi a koextruzi plastů. Společně se svými zákazníky vyvíjí technická řešení na bázi termoplastů (PVC, PE, PP, PS, ABS, PETG, PC, PA, TPU…). Výrobky ABI Profils nacházejí uplatnění v automobilovém průmyslu (pohledové i konstrukční plastové profily), stavebnictví (těsnicí, dilatační profily), DIY (trubky pro malířské válečky, stěrkovací nástroje), potravinářství (trubičky), oblasti požární ochrany (stoupací trubky do hasicích přístrojů), sektoru podpory prodeje (cenovkové profily a lišty) či dopravním značení (signalizační a sněhové tyče). Díky vlastnímu konstrukčnímu oddělení je ABI Profils schopna reagovat na specifické požadavky zákazníků a navrhovat řešení na míru.

Přijďte zkonzultovat své nápady a projekty na stánek ABI Profils: od 10. do 13. října vás rádi přivítáme na stánku č. 15 v pavilonu G1 na Výstavišti v Brně. Těšíme se na vás!


Zpět na seznam novinek