Zprávy

Koextruzi a extruzi trubek a technických plastových profilů

Společnost ABI Profils se dlouhodobě specializuje na technicky náročné zpracování plastových materiálů. Představujeme dvě oblasti specializace, a to koextruzi a extruzi trubek a technických plastových profilů. Působíme v mnoha různých oblastech, abychom splnili vaše potřeby a očekávání.

Zpracování plastu u ABI Profils

Jedná se o procesy málo známé široké veřejnosti, které umožňují výrobu nejrůznějších plastových výrobků pro každodenní použití. Stejně tak řešíme potřeby průmyslových podniků a společností ve všech sektorech.

Co je koextruze? Jedná se o dvojitou operaci plastové extruze. Používáme současně dva extrudéry k výrobě dílů, různých příslušenství, jakož i prvků pro specifické použití.

ABI Profils má k dispozici 6 strojů na koextruzi a 15 linek na standardní extruzi. Díky tomu pracujeme směny. K tomu máme tři týmy, které se střídají nepřetržitě, aby umožnily kontinuální produkci po celý rok.

Náš způsob práce nám umožňuje splnit všechny vaše požadavky, ať už jde o množství nebo kvalitu. Také se řídíme kvalitativním přístupem a jsme certifikováni podle ISO 9001. Kromě týmů, které zasahují do výrobní linky, máme k dispozici univerzální tým složený z kvalifikovaných inženýrů a techniků, speciálně vyškolených pro transformaci polymerů.

Profesionální přístup pro vaše potřeby v plastové extruzi

Díky našemu vývojovému a designovému oddělení jsme schopni vytvořit pro vás produkty na míru. Studujeme a analyzujeme proveditelnost vašich konkrétních projektů. Následně navrhujeme produkt samotný i nástroj, nutný k jeho zhotovení. Po odsouhlasení zákazníkem spouštíme výrobu nástroj i poté i samotný proces extruze.

Naše klientela pokrývá mnoho oborů a různé specializace. Některé produkty jsou velmi technické a jsou určeny převážně pro zákazníky B2B a profesionály v průmyslu. To platí zejména pro sektor balení, lean manufacturing a automobilový průmysl. Plastové profily jsou však používány téměř ve všech sektorech: balení, kutilství, sport a volný čas, reklama na prodejních místech, potravinářství, …

Jsme schopni navrhnout různé plastové produkty, jako jsou pohledové profily pro automobily, hadice, lékařské trubky, sněhové tyče, navíjecí dutinky… Navrhujeme také různé typy plastových výrobků, tvrdých nebo měkkých: pásy, kryty, trubky, tyče…

Profily a trubky mohou být extrudovány v různých rozměrech, barvách a materiálech. Následně mohou být dodatečně upravovány či dokončovány pomocí: ohýbání, řezání, závitování, tisku, aplikace lepidla nebo ochranné fólie. Nabízíme vám tedy produkty, které se přizpůsobí vašim potřebám a požadavkům.

Výroba plastových dílů a průmyslových subdodávek

ABI Profils nabízí profesionálům služby subdodávek pro veškeré vaše průmyslové vybavení. Jako specialisté zpracováváme vaše požadavky podle specifikací vašeho zadání. Abychom uspokojili vaši poptávku, doprovázíme vás a radíme vám při realizaci vašich různých projektů.

Pokročilé vybavení pro subdodávky vašich plastových výrobků

Abychom mohli zpracovávat vaše objednávky v co nejkratších termínech a s dodržením kvality, disponujeme špičkovým strojním parkem. Tím vám garantujeme výrobu funkčních, estetických a vysoce technických dílů a příslušenství.

Naše technologie vám umožňuje přistupovat k různým řešením, která jsou estetická i funkční. Námi dodávané profily mohou nabýt nejrůznějších funkcionalit: zaklapávací lišty s pantem, průhledné díly, „grip“ efekt atd.

Pokud hledáte profesionálního odavatele v oblasti extruze a koextruze plastů, který dokáže vyhovět vašim požadavkům do nejmenších detailů, neváhejte kontaktovat ABI Profils. Budeme schopni vyhovět vašim očekáváním.


Zpět na seznam novinek