Zprávy

Novinky

I tento rok společnost ABI PROFILS zvyšuje produkci díky proškolování zaměstnanců, investicím do výzkumu a vývoje a díky optimalizaci výroby.

Výroba zaměřená na vytlačování plastových profilů, trubek, pásů a pouzder každý den dokazuje, že je schopná držet krok s inovacemi a vývojem trhu a potřeb uživatelů, a to ve všech aspektech.

Především pak v oblasti navrhování a výroby stále výkonnějších extruzních nástrojů pro různé typy plastových profilů, trubek, pásů a jiných koextrudovaných prvků.

Do výroby zavádíme inovativní technologie dvoukomponentní koextruze profilů a koextruze trubek.

Uplatňujeme environmentální politiku, která bere ohled na trvale udržitelný rozvoj, používáme „čisté“ materiály a investujeme do výrobních linek zpracovávajících plněné polyolefiny určené na výrobu PP a PE trubek nebo dutinek.

Aplikujeme pravidla ochrany životního prostředí a bezpečnosti práce a prevence rizik, dobrovolně spolupracujeme s pojišťovnou Caisse Régionale d’Assurance Maladie v Clermont-Ferrand na poli prevence pracovních rizik.

Naše řada standardních i zakázkově vyráběných PVC profilů a trubek prochází neustálou modernizací. Naše know-how v oblasti zpracování polymerů, jako jsou:
     – Polypropyleny a polyetyleny (vyztužené skleněným nebo minerálním vláknem)
     – ABS a PS
     – Polykarbonáty
     – Polyamidy
     – PVC neměkčené (novodur) nebo měkčené, barevné nebo průhledné
     – Polymery typu EPDM nebo SEBS, ale i vodivé nebo antistatické (ESD) polymery,

Nám umožňuje odpovědět na jakékoli vaše poptávky po plastových profilech a trubkách pro použití v nejrůznějších odvětvích, jako jsou automobilový průmysl, stavebnictví, sport a volný čas, elektromechanika nebo obaly, a to vždy s jediným neměnným cílem

Naše know-how pro vaše inovace!


Zpět na seznam novinek